Loader

Quesadilla με λαχανάκια Βρυξελλών και αβοκάντο hummus

2014-04-10
  • Μερίδες: 1
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος:
  • Έτοιμο σε: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

10/4/14

Quesadilla με λαχανάκια Βρυξελλών και αβοκάντο hummus για σνακ ή ελαφρύ γεύμα. Gourmet και τόσο απλό ταυτόχρονα γιατί στο ZannetCooks πριν χορτάσουμε το στομάχι μας, χορταίνουμε το μάτι μας!

brusstort (1)

Συστατικά  

1 μεγάλη τορτίγια

1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

2/3 του φλιτζανιού λαχανάκια Βρυξελλών ψιλοκομμένα, φρέσκα ή κατεψυγμένα

Αλατοπίπερο

¼ της κουταλιάς του γλυκού πάπρικα

½ κουταλιά του γλυκού πικάντικη μουστάρδα

1 γεμάτη κουταλιά της σούπας αβοκάντο hummus ή ότι hummus προτιμάμε

1 κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο

50gr. φιλέτο καπνιστής πέστροφας ψιλοκομμένο ή αντίστοιχη ποσότητα χαλούμι κομμένο σε κυβάκια

Οδηγίες

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε ½ λεπτό το κρεμμύδι.Ρίχνουμε τα λαχανάκια, αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με την πάπρικα και ανακατεύουμε με κουτάλα και μαγειρεύουμε άλλα 2 λεπτά. Αφήνουμε το μείγμα στην άκρη να κρυώσει ελαφρά και προετοιμάζουμε την τορτίγια.

Βήμα 2

Αλείφουμε πρώτα τη μουστάρδα και από πάνω το hummus. Διασκορπίζουμε τα λαχανικά στο μισό κομμάτι της πίτας και πάνω τους την πέστροφα ή το χαλούμι. Την διπλώνουμε στη μέση και την ψήνουμε σε τοστιέρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι 1 λεπτά από κάθε πλευρά.

Βήμα 3

Την κόβουμε σε 2- 4 τριγωνάκια, ανάλογα τα γούστα και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *