Quesadillas με κουνουπίδι και ζαμπόν
2013-07-05- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 3λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2τορτίγιες
2κ.σ.κέτσαπ
1/2φλ.κουνουπίδι βρασμένο και πολύ ψιλ/νο
5ντοματίνια ψιλ/να
Αλατοπίπερο
1/2φλ.γκούντα τριμμένο
1/2κ.γλ.κόλιαντρο σκόνη
1/2πιπεριάκέρατο ψιλ/νη
1/4φλ.ζαμπόν πλήρες ή με χαμηλά λιπαρά ψιλ/νο
1φρέσκο κρεμμύδι ψιλ/νο
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το κουνουπίδι, το ζαμπόν, την πιπεριά, το κρεμμυδάκι και τα ντοματίνια. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τον κόλιαντρο. Αλείφουμε τη μια τορτίγια με την κέτσαπ και διασκορπίζουμε πάνω το τυρί και το μείγμα κουνουπιδιού. Κλείνουμε με την δεύτερη τορτίγια και κόβουμε στα 4. Ψήνουμε στην τοστιέρα και σερβίρουμε αμέσως.