Loader

Scrambled eggs με φασόλια

2015-03-01
  • Μερίδες: 1
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 10λ
  • Έτοιμο σε: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

5/3/15

Scrambled eggs με φασόλια σερβίρουμε σήμερα, δηλαδή τα γνωστά μας αυγά στραπατσάδα σε μια πιο χειμερινή εκτέλεση.

scrambledfasol (4) scrambledfasol (6)

Συστατικά

  • 2 αυγά
  • 4-5 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
  • 1 πιπεριά ψητή ψιλοκομμένη
  • ¼ του φλιτζανιού φασολάδα που έμεινε, χωρίς πολλά υγρά
  • Ελαιόλαδο
  • Αλατοπίπερο
  • Τσίλι σκόνη, κατά βούληση (προαιρετικά)

Οδηγίες

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τα ντοματίνια και την πιπεριά και αλατοπιπερώνουμε. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με λίγο τσίλι.

Βήμα 2

Προσθέτουμε τα φασόλια και τα πιέζουμε με ένα πιρούνι. Ανακατεύουμε ελαφρά και ρίχνουμε τα αυγά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε συνεχόμενα για 1-2 λεπτά, ανάλογα πόσο ψημένα θέλουμε τα αυγά μας.

Βήμα 3

Κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε αμέσως. Μπορούμε να διασκορπίσουμε λίγα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια πάνω στα αυγά και λίγα nachos ή ψημένες τορτίγιες, τριγύρω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *