Scrambled eggs με pesto
2015-09-12- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες: 1
- Χρόνος προετοιμασίας: 5λ
- Ωρα μαγειρέματος: 5λ
- Έτοιμο σε: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
15/9/15
Scrambled eggs με pesto και ούτε και εγώ το περίμενα τόσο καλό όταν το αποπειράθηκα!
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι ρόκα χοντροκομμένη
- 4-5 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 1 κουταλιά της σούπας pesto έτοιμο ή σπιτικό
- 2 αυγά
- Αλατοπίπερο
- Ελαιόλαδο
Οδηγίες
Βήμα 1
Ζεσταίνουμε ελάχιστο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε τη ρόκα μέχρι ίσα να αρχίσει να μαραίνεται. Προσθέτουμε τα ντοματίνια και αλατοπιπερώνουμε.
Βήμα 2
Ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά. Ρίχνουμε τα αυγά και ανακατεύουμε γρήγορα.
Βήμα 3
Κλείνουμε το μάτι και προσθέτουμε το pesto. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως.