Loader

Stir fried κοτόπουλο με κινέζικο λάχανο

2013-07-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Κινέζικη Πρωτοχρονιά 2012

Συστατικά  

1στήθος κοτόπουλου κομμένο σε κυβάκια
Λάδι
Αλατοπίπερο
1φλ.κινέζικο λάχανο ψιλ/νο
1/2φλ.φασολάκια πράσινα στρογγυλά
3κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλ/να
1σκελ.σκόρδο λιωμένη
1/2κ.γλ.τσίλι σκόνη
2κ.σ.άνιθος ψιλ/νος
2κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
1κ.σ.τζίντζερ σκόνη
1/2φλ.μανιτάρια ολόκληρα ή κομμένα στη μέση αν είναι πολύ μεγάλα
4κ.σ.σόγια σος
2κ.σ.balsamico

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το λάδι στο wok και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο. Ρίχνουμε τα κκομμάτια του κοτόπουλου και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε τα φασολάκια , τα μαιτάρια και το κινέζικο λάχανο. Ρίχνουμε τον άνιθο , τον μαιντανό και πασπαλίζουμε με το τζίντζερ, το τσίλι και το αλατοπίπερο. Τα αφήνουμε να ψηθούν όλα μαζί 10 λεπτά με τα υγρά που θα βγάλουν τα λαχανικά. Ραντίζουμε με το ξύδι και τη σόγια, ανακατεύουμε και κλείνουμε τη φωτιά. Τα αφήνουμε λίγο μέσα στο wok και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *