Stromboli με κιμά και μανιτάρια
2013-06-18- Κουζίνα: Ιταλική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Θέλει λίγη προσπάθεια
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
3 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1δόση ζύμη για Stromboli (βλέπε ZannetCooks.com συνταγή Stromboli με σπανάκι μανιτάρια και βασιλικό) ή οποιαδήποτε ζύμη πίτσας προτιμάτε
1φλ.μανιτάρια
1φλ.μοτσαρέλα τριμμένη
1φλ.μαγειρεμένο κιμά (χρησιμοποιήστε την συνταγή της αρεσκείας σας)
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανοίγουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια το ζυμάρι μας και διασκορπίζουμε πάνω πρώτα το τυρί, μετά τον κιμά και τέλος τα μανιτάρια. Την κάνουμε ρόλο σαν κύλινδρο και κλείνουμε τις άκρες προς τα κάτω. Το ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το κόβουμε σε κομμάτια για να σερβίρουμε.