Tapas τορτίγια
2013-07-06- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4αυγά χτυπημένα
Λάδι
Αλατοπίπερο
1πατάτα κομμένη σε κυβάκια
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1κολοκυθάκι τριμμένο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε μέσα τις πατάτες και τα κρεμμύδια. Τα ανακατεύουμε συχνά ώστε να μαλακώσουν χωρίς να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε και τα κολοκυθάκια. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Τα μεταφέρουμε σε μπολ μαζί με τα αυγά. Ρίχνουμε λίγο ακόμα λάδι και μεταφέρουμε εκεί το μείγμα αυγών και λαχανικών. Τηγανίζουμε για 6-7 λεπτά και την αναποδογυρίζουμε προσεχτικά με την βοήθεια ενός πιάτου για να μη σπάσει. Την βγάζουμε προσεχτικά σε πιάτο και την κόβουμε σε τετράγωνα. Τα σερβίρουμε σε πιατέλα βάζοντας πάνω μια οδοντογλυφίδα.