Vegetarian pesto με ψητές πιπεριές και καρύδια
2014-06-27- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Ποσότητα: 1 φλιτζάνι
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Έτοιμο σε: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
3 έχουν βαθμολογήσει
12/7/14
Vegetarian pesto με ψητές πιπεριές και καρύδια η πρόταση μας σήμερα και αν θέλετε τη γνώμη μου, προτιμήστε πιπεριές φρέσκες, που θα ψήσετε μόνοι σας. Είναι σε πολύ καλή τιμή αυτή την εποχή, είναι νοστιμότερες και θα μας μείνουν μερικές για να αποθηκεύσουμε με λαδάκι, στο ψυγείο, για ένα εύκολο και ελαφρύ ορεκτικό.
Συστατικά
- 5 ψητές πιπεριές από βάζο ή σπιτικές
- 1/3 του φλιτζανιού καρυδόψιχα
- 1 ½ κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- Αλατοπίπερο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 χούφτα φύλλα βασιλικού
- Μπούκοβο, ανάλογα τα γούστα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Βήμα 2
Το φυλάμε στο ψυγείο 4-5 ημέρες, συμπληρώνοντας αν θέλουμε λίγο επιπλέον ελαιόλαδο στο βάζο που θα μεταφέρουμε.