Χαλβάς στο φούρνο
2016-03-04- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Επιδόρπιο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες: 4
- Χρόνος προετοιμασίας: 3λ
- Ωρα μαγειρέματος: 17λ
- Έτοιμο σε: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
14/3/16
Χαλβάς στο φούρνο για να μετατρέψουμε τον παραδοσιακό χαλβά του μπακάλη σε ένα εύκολο επιδόρπιο.
Συστατικά
- 250gr. Χαλβάς σουσαμένιος
- 2 κουταλιές χυμός λεμονιού
- 2 κουταλιές της σούπας φιστίκια Αιγίνης, ψίχα
Οδηγίες
Βήμα 1
Λιώνουμε σε ένα μπολ τον χαλβά με ένα πιρούνι και τον ανακατεύουμε με το χυμό λεμονιού.
Βήμα 2
Τον μεταφέρουμε σε πυρίμαχο σκεύος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 15-17 λεπτά. Πασπαλίζουμε με τα φιστίκια και σερβίρουμε αμέσως.