Loader

Χαλβάς στο φούρνο

2016-03-04
  • Μερίδες: 4
  • Χρόνος προετοιμασίας:
  • Ωρα μαγειρέματος: 17λ
  • Έτοιμο σε: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

14/3/16

Χαλβάς στο φούρνο για να μετατρέψουμε τον παραδοσιακό χαλβά του μπακάλη σε ένα εύκολο επιδόρπιο.

ovenhalva (3) ovenhalva (5)

Συστατικά

  • 250gr. Χαλβάς σουσαμένιος
  • 2 κουταλιές χυμός λεμονιού
  • 2 κουταλιές της σούπας φιστίκια Αιγίνης, ψίχα

Οδηγίες

Βήμα 1

Λιώνουμε σε ένα μπολ τον χαλβά με ένα πιρούνι και τον ανακατεύουμε με το χυμό λεμονιού.

Βήμα 2

Τον μεταφέρουμε σε πυρίμαχο σκεύος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 15-17 λεπτά. Πασπαλίζουμε με τα φιστίκια και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *