Αρνάκι στην κατσαρόλα με σπανάκι
2013-06-16- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 60λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
600γρ.αρνί
150γρ.σπανάκι
1κ.γλ.τζίντζερ
2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 καυτερή πιπεριά ψιλ/νη
1κ.γλ.κουρκουμάς
1κ.γλ.κύμινο
1κ.γλ.κόλιαντρο κοπανισμένο
2φλ.σάλτσα ντομάτας
Λάδι
Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με το λάδι σε μια κατσαρόλα. Ρίχνουμε το αρνί και το αφήνουμε να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε το σπανάκι ,τη σάλτσα και τα μπαχαρικά. Συμπληρώνουμε λίγο νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει μια ώρα. Αν χρειαστεί προσθέτουμε νεράκι κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ανακατεύουμε να μην κολλήσει.