Αρωματικά τρίμματα ψωμιού
2013-07-07- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1φρατζόλα μπαγιάτικο ψωμί
Λάδι
Αλατοπίπερο
Πάπρικα
Σκόρδο σκόνη
Οδηγίες
Βήμα 1
Κόβουμε γύρω γύρω την κόρα του ψωμιού και το κόβουμε πρώτα σε φέτες και έπειτα σε πολύ μικρά κυβάκια. Εναλλακτικά μπορούμε αφού το κόψουμε σε φέτες να το βάλουμε στο multi. Το βάζουμε σε ταψάκι και τα ραντίζουμε με λαδάκι. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 15 λεπτά περίπου να ροδίσουν . Τα μεταφέρουμε σε μπολ και ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε μυρωδικό ή μπαχαρικό της αρεσκείας σας. Κλείνουμε το καπάκι και το ανακινούμε καλά. Τα φυλάμε για 3-4 μέρες σε αεροστεγές δοχείο. Το χρησιμοποιούμε σε σαλάτες ή για φαγητά φούρνου που θέλουν γκρατινάρισμα.