Αυγά μάτια μέσα σε μανιτάρια με κατσικίσιο τυρί
2013-06-01- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4μανιτάρια Portobello μεγάλα χωρίς το ποδαράκι
Αλατοπίπερο
1κ.σ.εσταγκόν και θυμάρι μαζί
4αυγά
4κ.γλ.κατσικίσιο τυρί
Λάδι
Οδηγίες
Βήμα 1
Τυλίγουμε κάθε μανιτάρι με αλουμινόχαρτο να κάνει μια φωλίτσα και να τα καλύψει. Τα ακουμπάμε σε ταψάκι και τα ραντίζουμε με λίγο λάδι. Βάζουμε από 1 κουταλιά κατσικίσιο τυρί και πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά. Σπάμε κάθε αυγό μέσα σε ένα μανιτάρι και αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 15 λεπτά περίπου και σερβίρουμε αμέσως.