Loader

Βίδες με κόκκινη πιπεριά και φέτα

2013-08-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

1/2πακ.βίδες
Λάδι
1μικρό κρεμμύδι
3σκελ.σκόρδο
2πιπεριές Φλωρίνης έτοιμες από βάζο
1φλ.φέτα
Αλατοπίπερο
5φέτες μπέικον

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαριλά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Πολτοποιούμε στο multi το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να μαλακώσουν. Πολτοποιούμε επίσης και τις πιπεριές και τις προσθέτουμε στο τηγάνι μαζί με το μπέικον. Αλατοπιπερώνουμε , προσθέτουμε 2κ.σ. νεράκι και αφήνουμε να βράσει και να απορροφήσει τα υγρά του. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τη φέτα και τις βίδες, ανκατεύουμε και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *