Βίδες με πικάντικο λαδάκι
2013-08-05- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
250γρ.βίδες ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας μας
Λάδι
Αλατοπίπερο
Μπούκοβο
Θυμάρι
Μαιντανός
Παρμεζάνα τριμμένη
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε σε ένα μπρικάκι λίγο λάδι με τα μυρωδικά και το αλατοπίπερο. Ζεσταίνουμε το λαδάκι και ανακατεύουμε να ενωθούν οι γεύσεις. Περιχύνουμε τα ζυμαρικά με το αρωματικό λαδάκι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με μπόλικη παρμεζάνα τριμμένη.