Γαλοπούλα με κύμινο και μπύρα
2013-06-10- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 2:00 ω
- Έτοιμο σε: 2:15 ω
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1μπούτι γαλοπούλας
Λάδι
Αλατοπίπερο
4σκελ.σκόρδο ολόκληρες
1κρεμμύδι τριμμένο
2κ.γλ.κύμινο
1κουτάκι μπύρα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε το μπούτι της γαλοπούλας στη γάστρα και περιχύνουμε με λάδι και τη μπύρα. Ρίχνουμε τα σκόρδα και το κρεμμύδι, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κύμινο. Κλείνουμε το καπάκι της γάστρας και ψήνουμε στους 220C για 2 ώρες περίπου μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας . Το σερβίρουμε ζεστό με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.