Loader

Γαλοπούλα πιλάφι με πράσινες ελιές

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 60λ
  • Έτοιμο σε: 1:20 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

2μπούτια γαλοπούλας χωρίς κόκκαλο

Λάδι

Αλατοπίπερο

1ντομάτα κομμένη σε κυβάκια

1/2φλ.πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι κομμένες σε ροδέλες

1κρεμμύδι τριμμένο

1καυτερή πιπεριά αποξηραμένη

1πράσινη πιπεριά ψιλ/νη

2σκελ.σκόρδο λιωμένες

1φλ.ρύζι jasmine

3φλ.ζωμός λαχανικών

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίχνουμε το κρέας και αφού πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές προσθέτουμε την ντομάτα, την καυτερή και την πράσινη πιπεριά. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το ζωμό. Αφήνουμε να σιγοβράσει 45 λεπτά και ρίχνουμε το ρύζι και τις ελιές. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί άλλα 15 λεπτά. Αφήνουμε να κάτσει 5 λεπτά και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *