Γαλοπούλα φρικασέ με μανιτάρια
2013-06-10- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 1:20 ω
- Έτοιμο σε: 1:40 ω
Μέση βαθμολογία:
(4.5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1/2γαλοπούλα κομμένη σε μερίδες
1μαρούλι ψιλ/νο
½ ματσάκι άνιθος ψιλ/νος
1κρεμμύδι τριμμένο
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
Λάδι
Αλατοπίπερο
Χυμό 2 λεμονιών
2αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
2κ.σ.κορν φλάουρ
1/2φλ.λευκό κρασί
1 ½ φλ.μανιτάρια κομμένα σε φέτες