Loader

Γιγαντοσαλάτα με ψάρι

2013-08-28
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

28/08/13

Λίγα βρασμένα φασόλια που έχουμε φυλάξει στην κατάψυξη, λίγο ψαράκι, που έμεινε από την προηγούμενη μέρα και μπόλικα σαλατικά, μας κάνουν ένα πιάτο ανεπανάληπτο!

Συστατικά  

 

1 φλιτζάνι ψάρι που έμεινε, ψεκοκαλιασμένο

3 λιαστές ντομάτες , ψιλοκομμένες

1 κουταλιά της σούπα κάππαρη

½ φλιτζάνι βρασμένα φασόλια (ότι φασόλια έχουμε, εγώ έβαλα γίγαντες που είχα βρασμένους από προηγούμενη φορά)

2 μπολ πράσινη σαλάτα, χοντροκομμένη

1 μεγάλο καρότο κομμένο σε λωρίδες

1 μικρό αγγούρι κομμένο σε λωρίδες

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Αλατοπίπερο

Χυμός ½ λεμονιού

1 κουταλιά του γλυκού δενδρολίβανο ανακατεμένο με θυμάρι

Οδηγίες

Βήμα 1

Χτυπάμε στο multi το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού , τα μυρωδικά και όσο αλατοπίπερο θέλουμε και το κρατάμε στην άκρη.

Βήμα 2

Βάζουμε σε μια βαθιά σαλατιέρα την πράσινη σαλάτα και από πάνω διασκορπίζουμε το καρότο και το αγγούρι.

Βήμα 3

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα φασόλια, το ψάρι, την κάππαρη και τις λιαστές ντομάτες και αν θέλουμε και 1 φρέσκο κρεμμύδι. Τα ρίχνουμε πάνω στα υπόλοιπα υλικά.

Βήμα 4

Ραντίζουμε με το αρωματικό dressing και σερβίρουμε αμέσως.

Προσαρμογή συνταγής :

http://www.luculliandelights.com/2009/05/white-bean-tuna-and-cucumber-salad-with-herby-carrot-salsa.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *