Γρήγορη μελιτζανόπιτσα με ανθότυρο
2013-07-19- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 5λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1Πίτα από σουβλάκι
Pesto έτοιμο ή σπιτικό
6-7 λεπτές ροδέλες μελιτζάνας
Αλάτι (προαιρετικά)
3κ.σ.ανθότυρο θρυμματισμένο
Μπούκοβο
λάδι
Οδηγίες
Βήμα 1
Αλοίφουμε την πίτα με μπόλικο Pesto. Αραδιάζουμε τις ροδέλες μελιτζάνας και σε διάφορα σημεία το ανθότυρο. Πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι, αν θέλουμε και με όσο μπούκοβο μας αρέσει. Ραντίζουμε με λίγο λάδι και την ακουμπάμε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως.