Loader

Ζυμαρικά με κιμά μανιταριών

2013-08-04
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

 

200γρ.σπαγγέτι Νο5 τρυπητά

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.σ.βούτυρο

2φλ.μανιτάρια πολτοποιημένα στο Multi

1φλ.ντοματάκια κονκασέ

2κ.σ.κέτσαπ

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.κύμινο

2φλ.ζωμός λαχανικών

1/2φλ.κόκκινο κρασί

1κρεμμύδι τριμμένο

1σκελ.σκόρδο ψιλ/νη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε τα ντοματάκια και την κέτσαπ. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κύμινο, Προσθέτουμε και το ζωμό και αφήνουμε να σιγοβράσουν και να μείνουν με τη σαλτσούλα τους, περίπου 30 λεπτά. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα βουτυρώνουμε και σερβίρουμε στα πιάτα. Από πάνω ρίχνουμε τη σάλτσα και παρμεζάνα τριμμένη αν θέλουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *