Η φραντζόλα από χθες μυρωδάτο σκορδόψωμο
2013-07-30- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
μπαγιάτικη φραντζόλα
Λάδι
Αλατοπίπερο
Σκόρδο
Μαϊντανός
Οδηγίες
Βήμα 1
Κόβουμε το ψωμί στη μέση κατά μήκος και σε οριζοντίως όπως θα κόβαμε σε φέτες αλλά χωρίς να κοπεί η φραντζόλα. Την τοποθετούμε σε ταψί και ραντίζουμε με λίγο λάδι Βάζουμε στο multi όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα πολτοποιούμε. Ρίχνουμε αυτό το μείγμα πάνω στο ψωμί ανοίγοντας το εσωτερικό με τα χέρια να πάει παντού. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 15 λεπτά.