Κέφαλοι με μαυρομάτικα φούρνου
2013-07-22- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
- Ωρα μαγειρέματος: 60λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2κέφαλοι 800γρ.περίπου
2φλ.βρασμένα μαυρομάτικα φασόλια
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κίτρινη και 1πορτοκαλί πιπεριά ψιλ.νες
1.2ματσάκι σέλινο ψιλ/νο
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίχνουμ τις πιπεριές και το σέλινο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα άλλα 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τα μαυρομάτικα και αλατοπιπερώνουμε. Τα μεταφέρουμε σε ταψί και από πάνω τοποθετούμε τα ψάρια . Ραντίζουμε με λίγο λάδι και αλατοπιπερώνουμε. Συμπληρώνουμε λίγο νεράκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 1 ώρα.