Καγιανάς με αλλαντικά
2013-06-04- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
3αυγά
Λάδι αλατοπίπερο
1ντομάτα τριμμένη
1φλ.αλλάντικα διάφορα ψιλ/να
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λίγο λαδάκι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τα αλλαντικά ελαφρά. Ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα και ψήνουμε μέχρι να απορροφήσει τα πολλά υγρά , περίπου 15 λεπτά. Ρίχνουμε τα αυγά και κατευθείαν αρχίζουμε το ανακάτεμα , μέχρι να ψηθούν τα αυγά. Αλατοπιπερώνουμε , ανακατεύουμε και σερβίρουμε.