Loader

Καροτόσουπα με σολομό και κολοκύθα

2014-01-12
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 25λ
  • Έτοιμο σε: 35λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

Καροτόσουπα με σολομό και κολοκύθα , σερβιρισμένη μέσα στην κολοκύθα γιατί ακόμα κι αν τελείωσαν οι γιορτές και τα τραπέζια, μπορούμε να έχουμε gourmet εμφάνιση και γεύση στο πιάτο μας , όλο το χρόνο!

Συστατικά  

2 καρότα χοντροκομμένα

1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1 μέτρια πατάτα κομμένη σε κύβους

Την ψίχα από μια μικρή κολοκύθα

Αλατοπίπερο

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

1 φιλέτο σολομού ψημένο, κομμένο σε κομμάτια

10 ντοματίνια κομμένα στη μέση

1 ½ φλιτζάνι νερό ή ζωμός λαχανικών ή κοτόπουλου

Οδηγίες

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε ελαφρά το λάδι σε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε τα λαχανικά. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.

Βήμα 2

Προσθέτουμε το ζωμό ή το νερό και αφήνουμε να βράσουν 20-25 λεπτά.

Βήμα 3

Αφού κρυώσει λίγο το πολτοποιούμε στο multi και το μεταφέρουμε πάλι στην κατσαρόλα . τα βάζουμε να πάρουν μια ελαφριά βράση για να ζεσταθεί πάλι και ρίχνουμε τον κομματιασμένο σολομό. Ανακατεύουμε ελαφρά και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *