Loader

Κολιός παστός

2013-07-23
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

2σκουμπριά χωρίς κεφάλι
αλάτι χοντρό
Λάδι
Χυμό λεμονιού

Οδηγίες

Βήμα 1

Καθαρίζετε, πλένετε και στραγγίζετε τους κολιούς. Αραδιάζετε τα ψάρια σε δοχείο και τα πασπαλίζετε με μπόλικο αλάτι. Τ’ αφήνετε δέκα μέρες να ψηθούν. Όταν είναι έτοιμα τα ξεπλένουμε καλά από το λάδι. Τα περιχύνουμε με λαδάκι και χυμό λεμονιού και σερβίρουμε.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *