Κολιός παστός
2013-07-23- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό
- Δυσκολία: Θέλει λίγη προσπάθεια
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2σκουμπριά χωρίς κεφάλι
αλάτι χοντρό
Λάδι
Χυμό λεμονιού
Οδηγίες
Βήμα 1
Καθαρίζετε, πλένετε και στραγγίζετε τους κολιούς. Αραδιάζετε τα ψάρια σε δοχείο και τα πασπαλίζετε με μπόλικο αλάτι. Τ’ αφήνετε δέκα μέρες να ψηθούν. Όταν είναι έτοιμα τα ξεπλένουμε καλά από το λάδι. Τα περιχύνουμε με λαδάκι και χυμό λεμονιού και σερβίρουμε.