Κολοκυθάκια γκρατιναριστά με ανθότυρο και βασιλικό
2013-07-14- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 35λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2κολοκυθάκια τριμμένα
4αυγά χτυπημένα
150γρ.ανθότυρο θρυμματισμένο
1/2φλ.γκούντα τριμμένο
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.σ.βασιλικός ξερός
10ντοματίνια κομμένα στα 3
3-4σταγόνες Tabasco
1φλ.μπαγιάτικο ψωμί θρυμματισμένο
Φρυγανιά τρίμμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε ένα μπολ τα αυγά και ρίχνουμε μέσα τα τυριά, τα κολοκυθάκια και τα ντοματίνια. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με το βασιλικό και ρίχνουμε το Tabasco. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί καλά. Λαδώνουμε ένα ταψάκι και το πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά. Ρίχνουμε μέσα το μείγμα και το απλώνουμε ομοιόμορφα. Διασκορπίζουμε το θρυμματισμένο ψωμί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30-35 λεπτά περίπου