Loader

Κοτόπουλο με βασιλικό και προσούτο

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
  • Έτοιμο σε: 50λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

2στήθη κοτόπουλου κομμένα σε κύβους
Λάδι αλατοπίπερο
1κ.σ.βασιλικός
120γρ.προσούτο ψιλ/νο
1/3κ.γλ.κανέλα
1/3κ.γλ.γαρύφαλλο
1/2φλ.λευκό κρασί

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου. Μόλις αρχίσουν να ροδίζουν σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το προσούτο. Ρίχνουμε την κανέλα, το γαρύφαλλο και το βασιλικό. Αφήνουμε να σιγοψηθούν με 2κουταλιές νεράκι μέχρι να μείνει με το λαδάκι του. Σερβίρουμε το φαγάκι μας ζεστό με ρυζάκι ή πατάτες τηγανιτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *