Κοτόπουλο με σόγια και σησαμέλαιο
2013-06-16- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 45λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
Αλατοπίπερο
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ
1φλ.σάλτσα σόγιας
1/2φλ.λάδι
2κ.σ. σησαμέλαιο
Χυμό ενός λεμονιού
1κ.γλ.τζίντζερ σκόνη
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε τα υλικά της μαρινάδας σε ένα βαζάκι και ανακατεύουμε καλά. Τοποθετούμε το κοτόπουλο σε πυρίμαχο σκεύος φούρνου πριχύνουμε με την μαρινάδα και το αφήνουμε στο ψυγείο ένα βράδυ. Την επόμενη μέρα, αλατοπιπερώνουμε και συμπληρώνουμε 1 ποτηράκι νερό . Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 45 λεπτά ή μέχρι να ροδοψηθεί το κοτοπουλάκι μας.