Κουνουπίδι κοκκινιστό με πλευρώτους και φέτα
2013-07-14- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 25λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1μέτριο κουνουπίδι χωρισμένο σε τουφίτσες
Λάδι
Αλατοπίπερο
1φλ.χυμός ντομάτας
250γρ.μανιτάρια πλευρώτους κομμένα με τα χέρια
150γρ.φέτα χοντροκομμένη
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1πρέζα ζάχαρη
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το κουνουπίδι και τα μανιτάρια. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη. Συμπληρώνουμε νεράκι να τα καλύψει και σιγοβράζουμε για 20-25 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και να μείνει με τη σαλτσούλα του. Το σερβίρουμε σε πιάτα πασπαλίζοντας με μπόλικη φέτα.