Κουνουπίδι με φέτα και λουκάνικα
2013-06-12- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
- Έτοιμο σε: 45λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2φλ.κουνουπίδι κομμένο σε μικρά μπουκετάκια
1πράσο κομμένο σε ροδέλες
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
2καρότα κομμένα σε ροδέλες
1μεγάλη πατάτα κομμένη σε κυβάκια
1/3από το ματσάκι σέλινο ψιλ/νο
20ντοματίνια ολόκληρα
Λάδι
Αλατοπίπερο
200γρ.λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες
1/2φλ.λευκό κρασί
1φλ.φέτα θρυμματισμένη
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πράσο. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα λαχανικά και τα λουκάνικα και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και συμπληρώνουμε λίγο χλιαρό νερό. Αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 30 λεπτά μέχρι να μείνει με τη σαλτσούλα του. Ρίχνουμε τη φέτα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε