Κουσκούς με αμύγδαλα και βερύκοκα
2013-08-07- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2φλ.κους κους βρασμένο
1 πιπεριά Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νη
4βερύκοκα αποξηραμένα ψιλ/να
2κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
2κ.σ.βούτυρο λιωμένο
1/2κ.γλ.σάλτσα τσίλι από βάζο ή 1/2κ.γλ.τσίλι σκόνη
Αλατοπίπερο
15φιλεταρισμένα αμύγδαλα ψημένα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε μια σαλατιέρα το κουσκούς μαζί με την πιπεριά Φλωρίνης,τα βερύκοκα,τα αμύγδαλα,τον μαιντανό και λίγο αλατοπίπερο. Στο μπίκι που λιώνουμε το βούτυρο ρίχνουμε το τσίλι, το ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε με αυτό το κουσκούς. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.