Κοφτό μακαρονάκι φούρνου της γιαγιάς
2013-08-01- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 50λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
500gr.κοφτό μακαρονάκι
150γρ.φέτα θρυμματισμένη
2κ.σ.βούτυρο
Αλατοπίπερο
4αυγά χτυπημένα
150γρ.γραβιέρα τριμμένη
1λίτρο γάλα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά για 6 λεπτά και τα σουρώνουμε. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το γάλα, τα αυγά, τα τυριά και το αλατοπίπερο. Ρίχνουμε μέσα τα ζυμαρικά και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε μέσα το μείγμα μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά περίπου. Το κόβουμε σε μερίδες χλιαρό και το σερβίρουμε.