Loader

Κρεμώδη μανιτάρια με αυγά μάτια

2015-01-25
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
  • Έτοιμο σε: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

25/1/15

Σε συνέχεια της συνταγής μας burger με κοτόπουλο και μους φέτας με αβοκάντο, αξιοποιούμε την μους που μας έμεινε για ένα ολοκαίνουργιο και νόστιμο πιάτο. Κρεμώδη μανιτάρια με αυγά μάτια σερβίρουμε σήμερα και πραγματικά θα γλείφετε τα δάχτυλα σας.

creammushegg (2) creammushegg (3)

Συστατικά  

2-4 αυγά

½ κιλό ασπρομανίταρα κομμένα σε φέτες

½ φλιτζάνι μους φέτας με αβοκάντο ή τυρί κρέμα

Ελαιόλαδο

Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε τα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για 5-6 λεπτά σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.

Βήμα 2

Κλείνουμε το μάτι και προσθέτουμε την μους φέτας ή την κρέμα τυριού. Ανακατεύουμε πολύ καλά και μεταφέρουμε σε πιάτα.

Βήμα 3

Εντωμεταξύ ψήνουμε τα αυγά, μάτια, σε αντικολλητικό τηγάνι (1 ή 2 ανά άτομο) και τα ακουμπάμε πάνω στα μανιτάρια. Ραντίζουμε με λίγο ακόμα λάδι και πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο αλατοπίπερο, για να σερβίρουμε το φαγητό μόνο του ή μαζί με κάποια σαλάτα της προτίμησης μας.

Κατηγορία Συνταγής: , , Ετικέτες: , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *