Loader

Κριθαράκι με κολοκυθάκια και cottage cheese

2013-08-04
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

250gr.κριθαράκι χονδρό
1κολοκυθάκι ψιλ/νο
1/2φλ.μανιτάρια ολόκληρα κονσέρβα
2φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να
2κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
1σκελ.σκόρδο ψιλ/νη
Λάδι
Αλατοπίπερο
200γρ.cottage cheese

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο. Ρίχνουμε τα κολοκυθάκια και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τον μαιντανό. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι το τυρί και το κριθαράκι. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *