Κριθαράκι με συκωτάκια στο τηγάνι
2013-08-21- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1φλ.κριθαράκι
300γρ.συκωτάκια κοτόπουλου
1κ.σ.κουκουνάρι
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
2κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
1/2ποτ.κρασί λευκό
2κ.σ.λάδι
αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βλαζουμε το λάδι στο τηγάνι και σωτάρουμε το κρεμμύδι.Μόλις πάρει λίγο χρώμα προσθέτουμε κσι τα συκωτάκια μας,κομμένα σε μικά κομμάτια.Σβήνουμε με το κρασί και συπληρώνουμε το κριθαράκι μόλις απορροφηθεί λίγο το αλκοόλ. Συμπληρώνουμε χλιαρό νεράκι κάθε που το απορροφά,να γίνει χυλωμένο το φαγάκι μας σαν ριζότο.Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τον μαιντανό και το κουκουνάρι λίγο πρίν τελειώσει το βράσιμο.