Loader

Κόκκινα φασόλια tex-mex

2013-07-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1 ½ φλ.ρύζι
1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο
1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
1/2φλ.καλαμπόκι βρασμένο
1 ντομάτα αλεσμένη
1 κόκκινη πιπεριά ψιλ/νη
Λάδι
Αλατοπίπερο  1 κρεμμύδι ψιλ/νο
1κ.γ.κόλιαντρο κοπανισμένο
1κ.γλ.κάρυ
1φλ.τσένταρ τριμμένο
4κ.σ.ξινή κρέμα ή γιαούρτι

Οδηγίες

Βήμα 1

Σωτάρουμε το κρεμμύδι με το ρύζι και μόλις πάουν ελαφρά χρώμα ρίχνουμε χλιαρό νερό σταδιακά όσο το ρουφάει, μέχρι να ψηθεί. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε στην άκρη. Σε άλλο κατσαρολάκι σωτάρουμε τα φασόλια, την πιπεριά,το κρεμμύδι , το καλαμπόκι. Ρίχουμε την ντομάτα, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κάρυ και τον κόλιαντρο. Το αφήνουμε να μείνει με το ζουμί του. Σερβίρουμε βάζοντας σε πιατέλα το ρύζι, το μισό τυρί, ρη σάλτσα από τα φασόλια, το υπόλοιπο τυρί και τέλος την κρέμα ή το γιαούρτι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *