Λάχανο κάρυ
2013-07-19- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1μέτριο λάχανο ψιλ/νο
1μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
Λάδι
Αλατοπίπερο
2κ.σ.μέλι
1κ.σ.κάρυ σκόνη
Μαϊντανός φρέσκος ψιλ/νος για το σερβίρισμα
Μια πρέζα μπούκοβο (προαιρετικά)
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λίγο λάδι σε βαρύ αντικολλητικό τηγάνι και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το λάχανο και το κρεμμύδι, μαζί με ελάχιστο νερό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγομαγειρευτούν για 20 λεπτά, ανακατεύοντας στο ενδιάμεσο. Προσθέτουμε το μέλι, το κάρυ και αλατοπίπερο και ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε με το μπούκοβο, αν το χρησιμοποιήσουμε. Κλείνουμε το μάτι και σερβίρουμε αμέσως, πασπαλίζοντας με μπόλικο μαϊντανό.