Λουκουμάδες με φέτα
2013-06-05- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους
- Πιάτο: Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 60λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
- Έτοιμο σε: 1:15 ω
Μέση βαθμολογία:
(1 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2φλ.αλεύρι
1 1/2φλ.μπύρα
1κ.γλ.μπέικιν πάουντερ
300γρ.φέτα θρυμματισμένη
Πάπρικα
Λάδι για το τηγάνισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ το αλεύρι με την μπύρα και το μπέικιν. Το αφήνουμε μια ωρίτσα στο ψυγείο. Κατόπιν βάζουμε τη θρυμματισμένη φέτα στο μείγμα που ετοιμάσαμε και πασπαλίζουμε με την πάπρικα. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το τηγάνι να κάψουμε. Ρίχνουμε κουταλιά κουταλιά από το μείγμα στο καυτό λάδι και τηγανίζουμε καλά και από τις 2 πλευρές. Μόλις τηγανιστεί η μια πλευρά ανεβαίνουν στην επιφάνεια. Τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τους σερβίρουμε ζεστούς.