Λωρίδες συκωτιού σιγοψημένες σε γλυκό κρασί
2013-06-14- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 1:30 ω
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
3κομμάτια συκώτι μοσχαρίσιο κομμένο σε λωρίδες
1κρεμμύδι τριμμένο
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.μπαχάρι
1/2λίτρο γλυκό κρασί (Samos, Vinsanto)
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε τις λωρίδες του συκωτιού. Ρίχνουμε το κρεμμύδι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε όλο το κρασί και πασπαλίζουμε με το μπαχάρι. Αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 1 1/2ώρα και να μείνει με το λαδάκι του. Σερβίρουμε με ρυζάκι