Μαγειρίτσα με κιμά
2013-07-26- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1/2κιλό κιμάς χοιρινός
Λάδι
Αλατοπίπερο
1μαρούλι χοντροκομμένο
1ματσάκι άνιθος ψιλ/νος
1/3φλ.λευκό κρασί
2αυγά σε θερμοκρασία δωματιού
Χυμό λεμονιού
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τον κιμά να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε τον άνιθο και το μαρόυλι και χλιαρό νερό να καλυφθούν καλά τα υλικά αφήνοντας 3-4 δάχτυλα πριν το χείλος. Σιγοβράζουμε περίπου 30 λεπτά. Χτυπάμε το αυγολέμονο και το ρίχνουμε στη σούπα και σερβίρουμε ζεστή.