Μαγιονέζα χωρίς αυγά
2013-07-13- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Αν την επόμενη μέρα είστε καλεσμένοι σε τραπέζι με ψάρι βάλτε την σε βαζάκια τα οποία στολίζουμε με κορδέλες. Την επόμενη μέρα είναι ακόμα καλύτερη.
Συστατικά
1/2φλ.ηλιέλαιο
1/2φλ.εβαπορέ αδιάλυτο
1κ.σ.μουστάρδα
Αλατοπίπερο
Χυμό 1 λεμονιού
Οδηγίες
Βήμα 1
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο multi μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Τα μεταφέρουμε σε μπολ και τα διατηρούμε στο ψυγείο.