Μακαρόνια φούρνου της Ζαννέτ
2013-08-21- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
300γρ.μακαρόνια (της προτίμησης σας)
2κ.σ. λάδι
Αλατοπίπερο
3κ.σ.κέτσαπ
1/2φλ.μανιτάρια σε φετάκια
1φλ.αλλαντικά διάφορα (εγώ έβαλα καπνιστή γαλοπούλα και ζαμπόν καπνιστό)
1/2φλ.γάλα
1φλ.τυριά τριμμένα(εγά έβαλα mix 4 τυριών : γκούντα,ένταμ,έμενταλ και τσένταρ)
1κ.γλ.πάπρικα
1/2κ.γλ.σκόρδο σκόνη
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Λαδώνουμε ένα πυρέξ και βάζουμε μέσα τα μακαρόνια, την κέτσαπ, τα μανιτάρια και τα αλλαντικά . Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το γάλα και απλώνουμε το τυρί. Πασπαλίζουμε την πάπρικα και το σκόρδο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στουε 200C για 30 λεπτά ή μέχρι να πάρει χρώμα το τυράκι μας και να λιώσει.