Μανιτάρια με ρακή και soya sauce
2013-07-14- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2 ½ φλ.μανιτάρια μικρά
Λάδι
Αλατοπίπερο
2κ.σ.ρακή
1/2φλ.soya sauce
1/3φλ.κρασί λευκό
1κ.γλ.πιπέρι καγιέν
1/2κ.γλ.σκόνη τσίλι
1κ.γλ.πάπρικα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι ή τηγάνι και το ζεσταίνουμε. Ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια και αφήνουμε να φύγουν τα υγρά που θα βγάλουν. Σβήνουμε με τη ρακή και προσθέτουμε το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε όλα τα μπαχαρικά. Ανακατεύουμε και αφήνουμε σε μέτρια φωτιά άλλα 15 λεπτά να μελώσουν και να μείνουμε με τη σαλτσούλα τους. Σερβίρουμε ραντίζοντας πρώτα με τη soya.