Μανιταροριζότο με καστανό ρύζι
2013-08-02- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1φλ.καστανό ρύζι
1κ.σ.βούτυρο ή μαργαρίνη
Αλατοπίπερο
1φλ.μανιτάρια σε φέτες
1/2συσκευασία στιγμιαία μανιταρόσουπας
4φλ.ζωμός κοτόπουλου ή λαχανικών
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε 2φλ.ζωμό να πάρει βράση και ρίχνουμε το ρύζι. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε τη σούπα με τον υπόλοιπο ζωμό. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το ζωμό σιγά σιγά κάθε φορά που τον απορροφάει μέχρι να τελειώσει. Στο τέλος κλείνουμε το μάτι, ρίχνουμε ½ κουταλιά της σούπας βούτυρο ,ανακατεύουμε και αφήνουμε 10 λεπτά να σταθεί. Σερβίρουμε το ριζότο ζεστό.