Μελανούρια στο τηγάνι
2013-07-24- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4μελανούρια μεσαία
Λάδι για τηγάνισμα
Αλεύρι
Αλατοπίπερο
Λεμόνια
Οδηγίες
Βήμα 1
Ζητάμε από τον ψαρά να μας καθαρίσει τα ψάρια. Τα βάζουμε σε μια καθαρή σακούλα και ρίχνουμε μέσα αλατοπίπερο και αλευράκι. Ανακινούμε καλά τη σακούλα να πάει προσεχτικά παντού. Ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τα ψάρια καλά και από τις 2 πλευρές και σερβίρουμε ζεστά με λεμονάκι και τηγανιτές πατατούλες.