Μοσχάρι με μέντα και soya sauce
2013-06-11- Κουζίνα: Κινέζικη
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 1:30 ω
- Έτοιμο σε: 1:50 ω
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
800γρ.μοσχάρι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
Λάδι
2κ.σ.μέντα ψιλ/νη
2κ.σ.soya sauce
2πιπεριές πράσινες ολόκληρες
Αλατοπίπερο
1φλ.λευκό κρασί
1κρεμμύδι τριμμένο
3φλ.ζωμός κρέατος
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε άλλα 2 λεπτά το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το κρασί και αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε τη μέντα, τις πιπεριές,τη soya και το ζωμό και σιγοβράζουμε 1 ½ ώρα μέχρι να μείνει με τη σαλτσούλα του.. Το σερβίρουμε ζεστό με ρυζάκι και σαλτσούλα από την κατσαρόλα.