Μοσχάρι που περρίσεψε σούπα με κριθαράκι
2013-07-31- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 35λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1φλ.μοσχάρι ψητό που περρίσεψε
Λάδι
Αλατοπίπερο
2καρότα τριμμένα
1κρεμμύδι τριμμένο
3Κ.σ.σέλινο ψιλ/νο
1/2φλ.κριθαράκι
Χυμός λεμονιού
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε μιακατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι , τα καρότα και το σέλινο. Αλατοπιπερώνουμε και συμπληρώνουμε 3 φλιτζάνια νερό. Αφήνουμε να βράσουν 20 λεπτά. Κατόπιν προσθέτουμε το κρέας και το κριθαράκι και βράζουμε άλλα 15 λεπτά. Σερβίρουμε τη σούπα μας ζεστή με χυμό λεμονιού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.