Μπακαλιάρος πλακί διαφορετικός
2013-07-22- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2φύλλα μπακαλιάρου κομμένα σε μικρότερα κομμάτια
Λάδι
Αλατοπίπερο
300γρ.γιαούρτι
1κ.σ.πάπρικα
2κ.σ.σόγια σος
2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες
2κ.σ.μουστάρδα
1κλωνάρι θυμάρι τα φύλλα του
2ντομάτες λιωμένες στο multi
Οδηγίες
Βήμα 1
Τοποθετούμε τα κομμάτια του μπακαλιάρου σε ταψί και τα πασπαλίζουμε με πάπρικα. Ραντίζουμε με τη σόγια και το λάδι και διασκορπίζουμε το σκόρδο. Ανακατεύουμε σε μπολ το γιαούρτι με τη μουστάρδα και λίγο νεράκι και το απλώνουμε πάνω στο μπακαλιάρο. Διασκορπίζουμε τη λιωμένη ντομάτα και πασπαλίζουμε με το θυμάρι και το πιπέρι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά περίπου.