Loader

Μπιφτέκια γαλοπούλας της μαμάς μου

2013-07-21
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1/2κιλό κιμάς γαλοπούλας

1καρότο τριμμένο

Αλατοπίπερο

1μικρό κρεμμύδι τριμμένο

1κ.γλ.ρίγανη

1/2κ.γλ.δυόσμος ψιλ/νος

1κ.σ.λάδι

1φλ.φρυγανιά τρίμμα

1κ.σ.ξύδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε μπολ όλα τα υλικά και τα πλάθουμε σε μεσαίου μεγέθους μπιφτέκια. Τα βάζουμε σε αντικολλητικό ταψί ή σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Συμπληρώνουμε λίγο νεράκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά περίπου. Τα σερβίρουμε ζεστά με ψητά λαχανικά ή καστανό ρύζι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *