Μπιφτέκια γαλοπούλας της μαμάς μου εξελιγμένα
2013-06-10- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 25λ
- Έτοιμο σε: 45λ
Μέση βαθμολογία:
(4.5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1/2κιλό κιμάς γαλοπούλας
Αλατοπίπερο
2καρότα τριμμένα
1κολοκυθάκι τριμμένο
1σκελ.σκόρδου λιωμένη
1μικρό κρεμμύδι τριμμένο
1αυγό
3κ.σ.άνιθος ψιλ/νος
Χυμό μισού λεμονιού
1σφηνάκι σόδα (αναψυκτικό)
2/3φλ.Φρυγανιά τρίμμα ή όσο χρειαστεί
1κ.σ.λάδι
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά. Τα πλάθουμε σε μεγάλα μπιφτέκια και τα ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 25-30 λεπτά περίπου. Μην τα παραψήσετε και στεγνώσουν. Τα σερβίρουμε ζεστά με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.